FD

FlatDeck er et kraftig rullesystem med et webbingbånd i stedet for tau på trommelen. Facnors superpraktiske nyskapning gir sikker og enkel håndtering av forseilet: ingen problemer med rulleline som tvinnes eller kiler seg, og et godt hjelpemiddel i det gode momentet denne trommelen gir. I tillegg gir denne lave trommelen deg maksimal forlikslengde!>

SIKKERHET

Webbing føres jevnt og lett inn på trommelen, dette eliminerer problemet med at tauet kiler seg fordi webbingen legger seg flatt og observerbar inne i trommelen.

INNOVASJON

Dette nye webbingkonseptet er et bevis på vår fokus på innovasjon og design når det gjelder produksjon av rullesystemer. Alle delene i settet er omhyggelig designet med tanke på lett og enkel bruk og gir deg en ny type svivel i overgangen mellom webbing og rulleline, tilpassede rekkestøtteblokker, trommel med stor diameter og kulelagre i torlon.

YTELSE

Maksimal forlikslengde takket være den lave trommelen, og halshjørne og underlik på forseilet ligger nær dekk. Flat Deck gir 20 cm ekstra forlikslengde sammenlignet med et tilsvarende rullesystem med tradisjonell trommel.