Forseil Rullesystem

 • LS / LX / RX

  På same måte som med karbonsystemet ombord hos Jean Luc Van Den Heede i hans 80-foter, er LS/LX/RX trommel og svivel utstyrt med en lagerkassett. Dette har blitt testet i havseilaser med belastninger opp til 20 til 30 ganger over de vi opplever i en 30-fots turbåt.

 • FD

  FlatDeck er et kraftig rullesystem med webbing i stedet for tau. Facnor har her skapt et produkt som gir trygg og enkel håndtering av forseilene: ingen problemer med rullelinen og et svært god trekkraft med bra moment. I tillegg gir FD med sin lavprofiltrommel deg fordelen med maks forlikslengde!

 • RC

  Facnor, verdenseneren innen rullesystemer med endeløs line for genakere, har også en unik og moderne design for forseilrullesystemer. Denne serien med produkter ble utviklet etter våre erfaringer med endeløse rullesystemer for deltakere i krevende havseilaser.

 • RMEJ

  Facnor tilbyr nå også et utvalg av elektriske rullesystemer for forseil. Disse elektriske systemene gjør seilhåndteringen sikker og lett og det igjen gir bedre fine forhold ombord i båten din.

 • STG

  Facnor har tilpasset rullesystemene fra kutterstagsløsningene til Open 60 til andre typer raske regattabåter. Disse strukturelle systemene støtter masten og ruller forseilene ut og inn (som f.eks. kutterstagseil og genua).